کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

این خمیردندان‌ها معمولا حاوی موادی مثل نیترات پتاسیم، فلوراید سدیم و فلوراید استنوس هستند.

تمام مراحل کامپوزیت دندان در یک جلسه انجام می‌شود. درصورتی که بعد از دیدن دندان‌های کامپوزیت‌شده، قصد تغییر و اصلاح آن‌ها را داشته باشید، در همان جلسه اصلاح نیز انجام می‌شود.

سهولت فرم‌دهی، جذب کم آب، مقاومت بالا و حداقل حساسیت بعد از درمان

رعایت توصیه‌های دندانپزشک در مورد نحوه مراقبت از کامپوزیت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان موجب افزایش دوام و ماندگاری کامپوزیت می‌شود.

هر سوال، انتقاد یا پیشنهادی دارید، با ما درمیان بگذارید لغو پاسخ

یک نمونه عکس کامپوزیت دندان قبل و بعد را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

ترمیم شکستگی‌ها و بازسازی دندان‌های فرسوده: برخی از دندان‌ها ممکن است به دلیل فرسایش ناشی از فعالیت‌های روزانه مانند مسواک زدن یا جویدن مواد خرد یا فرسوده شوند.

اصلی‌ترین دلیل بروز این مشکل، نداشتن دقت و مهارت کافی از طرف دندانپزشک است. هنگامی که ضخامت کامپوزیت بیش از حد طبیعی باشد، دندان‌ها جلو می‌آیند.

مهم‌ترین عوامل موثر بر طول عمر کامپوزیت دندان عبارت است از:

این ماده در واقع مخلوطی از ذرات مختلف از جمله گلاس، کوارتز و رزین آکریلیک است.

ممکن است شما هم درباره این موضوع شنیده باشید که کامپوزیت می‌تواند باعث جلو آمدن دندان‌ها شود. در واقع یکی از عوارضی که ممکن است پس از انجام این نوع درمان دندانپزشکی برای برخی افراد پیش بیاید، جلو آمدن غیرطبیعی دندان‌هاست.

بله، باندینگ کامپوزیت می‌تواند فاصله بین دندان‌های جلو را ببندد. دندانپزشک با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندان، فاصله را پر کرده و سپس با نور خاصی سخت می‌کند. این روش سریع، مقرون به صرفه و نتایج فوری دارد.

بررسی دقیق دندان‌ها و مشاوره برای انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان

ترمیم و بازسازی نواحی آسیب‌دیده: در صورت وجود پوسیدگی یا آسیب‌دیدگی در دندان‌ها، این {شرایط کامپوزیت دندان نواحی ترمیم و بازسازی می‌شوند تا دندان‌ها برای مراحل بعدی آماده شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *